Tips on using the new forum

Post a reply

Confirmation code
Enter the code exactly as it appears. All letters are case insensitive.
Smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: Tips on using the new forum

Re: Tips on using the new forum

by AdamH » 18:25 Wednesday 20th July 2016

I will experiment with EDGE first and see if it plays up for me...

Meanwhile, I use Chrome so you could say the site is written for that browser. It should be your best bet to ensuring everything works as it should.

Re: Tips on using the new forum

by DD12 » 18:14 Wednesday 20th July 2016

AdamH wrote:
21:53 Tuesday 19th July 2016
This problem has been around a while but got worse at the time of the forum breaking when it went from affecting a few photos to all of them. I was under the impression it had been fixed as I have done a lot of testing on several PCs, Macs, iPads and iPhones and haven't seen the problem again.

Firstly, have you used the "Refresh" button on your browser to make sure you have the latest code powering the page, and not the old version still?

Try that and then wait a few seconds as the LC7 photo is high-resolution and depending on your connection speed may take a few moments to load.

If that doesn't work, what browser are you using? I'll try to recreate the problem here, or failing that I'll come and knock on your door!
Thanks Adam, I refreshed the EDGE browser at several points, and that made no difference.
I've now installed CHROME as a second/back-up browser, and the photo of 5783 loads AOK.
IF you need or want to do any tests or trials using my laptop, please PM me, and we'll make arrangements. ;)

Re: Tips on using the new forum

by AdamH » 21:53 Tuesday 19th July 2016

This problem has been around a while but got worse at the time of the forum breaking when it went from affecting a few photos to all of them. I was under the impression it had been fixed as I have done a lot of testing on several PCs, Macs, iPads and iPhones and haven't seen the problem again.

Firstly, have you used the "Refresh" button on your browser to make sure you have the latest code powering the page, and not the old version still?

Try that and then wait a few seconds as the LC7 photo is high-resolution and depending on your connection speed may take a few moments to load.

If that doesn't work, what browser are you using? I'll try to recreate the problem here, or failing that I'll come and knock on your door!

Re: Tips on using the new forum

by DD12 » 12:20 Tuesday 19th July 2016

NOT the Forum specifically - but I sometimes cannot get website photos on the Home-page to load.
... I get the grey box in the middle of the screen with the message "loading"
but that's as far as it gets.
Today, there's a thumbnail photo of a "glorious-looking" LC7, which will not load.
I use Windows 10, and have not (yet) had any similar problems with any other websites.
This problem MAY have started just before - OR when the old forum broke.

(Sorry to be a nuisance, Adam) :oops:

Re: Tips on using the new forum

by MattW » 21:31 Monday 11th July 2016

I think they are an abomination :roll:

Re: Tips on using the new forum

by AdamH » 20:57 Monday 11th July 2016

DD12 wrote:
20:45 Monday 11th July 2016
Maybe the new London mayor will sell some to us :D :D
Any more comments like that and you'll be the first person on the new forum to get an official conduct warning! :lol:

Re: Tips on using the new forum

by DD12 » 20:45 Monday 11th July 2016

MattW wrote:
19:47 Monday 11th July 2016
I'm guessing they're not your thing :lol:
Image
I think I will be very impressed by the Boris-masters, but I've not seen one yet.
I hoped to see one at Showbus last time I went, but, as far as I know, none have visited the midland bus shows yet (?)

Maybe the new London mayor will sell some to us :D :D

Re: Tips on using the new forum

by MattW » 19:47 Monday 11th July 2016

I'm guessing they're not your thing :lol:
Image

Re: Tips on using the new forum

by DD12 » 18:08 Monday 11th July 2016

MattW wrote:
19:01 Sunday 10th July 2016
Thanks bud.
Any chance of a general members photos forum so I can bore you with coaches and excite DD12 with pictures of Borismasters :lol:
:roll:

Re: Tips on using the new forum

by MattW » 19:20 Sunday 10th July 2016

AdamH wrote:
19:06 Sunday 10th July 2016
The old forum had a section for other operators, and Yeomans had it's own sub-section. I plan to do the same with this at some point, just haven't gotten around to it yet.
Cheers mate 8-)

Top